Hodnocení obchodu

4,9 76 hodnocení
Přidat hodnocení
5
72x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MJ Avatar autora Miroslav Joska | 25.5.2020
Rychlé jednání, osobní odběr, ochotný personál
JG Avatar autora Jakub Gvuzd | 15.5.2020
Rychlé jednání, osobní odběr, vše skladem, ochotný personál a ceny v pohodě. Vřele doporučuji.
Avatar autora | 2.4.2020
+ Poslali rychle, zabalené to bylo dobře
- Nepodařilo se mi najít platbu kartou, ale odeslali to opravdu hned, co jim přišli peníze na účet

Avatar autora | 4.2.2020
+ Kamenná prodejna, dobré ceny

Avatar autora | 28.1.2020
+ Zboží poslali velmi rychle
- Nešlo zaplatit kartou online

Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za vaše hodnocení, i za zmínění nedostatku s možností platby kartou online. Od cca. 2/2 února by měl být k dispozici eshop www.ekotermpraha.cz v nové verzi umožňující všechny zákazníky oblíbené funkce. Včetně platby online. Těšíme se na vaši návštěvu. :-) Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 15.1.2020
+ rychlé dodání, bez problémů
- nevím..

Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Rychlost a kvalitní expedice jsou pro nás jednou z priorit. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 11.11.2019
Vše bylo v pořádku, doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme Dave, za vaše hodnocení a těší nás vaše 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 25.10.2019
+ Skvělá komunikace

Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme Petře, za vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro Vaši maximální spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 30.9.2019
Online jsem si vše vybral, objednal, do "pár hodin" to bylo doma.
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší spokojenost, kterou jste vyjádřil kladným hodnocením. Ještě jednou Děkujeme. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 6.9.2019
+ Přívětivá cena
+ Možnost osobního vyzvednutí
+ Kvalitní zboží

Již podruhé jsem zakoupila topné fólie do terária a jsem velmi spokojená. Zboží bylo připraveno k vyzvednutí do druhého dne. Musím vyzdvihnout ochotu paní, která mi objednávku předávala. Byla milá a zároveň velmi profesionální, čehož si moc vážím.
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro Vaší 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 12.8.2019
+ Obchod je rychlý a spolehlivý.

Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
5 hvězdiček 100%! Děkujeme. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 2.8.2019
Ok
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení a čas, který jste hodnocení věnoval. Doporučení od Vás je pro nás velice důležité. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 29.7.2019
+ Přehlednost
+ Slušné ceny
+ Velmi dobrá telefonická podpora, za 1*

Rozhodně mohu doporučit všem.
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší Vaše spokojenost, pro kterou i příště uděláme maximum. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 8.7.2019
vše proběhlo výborně
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro Vaší 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 2.7.2019
+ Rychlé doručení

Velmi rychlé doručení, výborná komunikace vč. odborné porady
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Moc si Vážíme Vaší spokojenosti s naším obchodem. Těšíme se na další kontakt s Vámi. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 17.5.2019
+ Rychlost dodání

Velká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Dobrý den, Velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Děkujeme. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 29.4.2019
+ rychlost

Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Rychlé a kvalitní vyřízení objednávek jsou jednou z priorit našeho obchodu. Těšíme se na další kontakt s Vámi. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 27.3.2019
Byl to zde můj první nákup a vše bylo ,jak má být.
Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. I příště uděláme vše pro vaši 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 25.2.2019
+ Rychle dodané a velmi dobře zabalené

Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Dobrý den, Petře, Děkujeme za Vaše hodnocení. Je velmi potěšující číst reakci spokojeného zákazníka. :-) těšíme se na příště. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 5.2.2019
+ rychlost, spolehlivost

Avatar autora (Administrátor) 5.6.2020
Dobrý den, Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Spokojenost zákazníka je pro nás velkou motivací. Jakub Křeček, EKOTERM

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 77