Hodnocení obchodu

5,0 135 hodnocení
Přidat hodnocení
5
131x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.1.2019
Na mé straně spokojenost s vyřízením a rychlostí dodávky zboží.
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme. Vaše spokojenost je naším cílem. Těšíme se brzy opět na shledanou. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 13.1.2019
+ rychle dodani, prijemne ceny

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i za vaše pozitivní hodnocení. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 17.12.2018
velká spokojenost, hlavně s možností platby kartou při osobním převzetí
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Děláme vše pro spokojenost našich zákazníků. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 27.9.2018
+ Přehledné stránky, rychlost dodání

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme maximum pro vaší 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 4.8.2018
Super obchod :-)
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení paní Jaroslavo. Budeme i nadále Super. :-) Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 21.7.2018
cena a rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme. Vaše spokojenost je naším cílem. Těšíme se brzy na shledanou. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 20.7.2018
rychlost
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Hodnocení zákazníků nás těší i posouvají kupředu. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 7.5.2018
+ rychlost a individuální přístup

super přístup,zboží dovezeno zaměstnancem firmy až domů a ještě nám na místě poradil, jak instalovat
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme. Spokojený zákazník je naším cílem, vždy tak uděláme vše co je v našich silách, abyste byl Vy i další zákazníci 100% spokojeni. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 4.5.2018
+ osobní přístup
+ poradenství
+ vstřícnost k individuálním změnám a požadavkům

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme. I příště uděláme vše pro Vaší maximální spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 27.3.2018
+ rychlé vyřízení i dodání

spokojenost,rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme, za hodnocení 100%. Velice se snažíme, aby bylo zboží dodáno v co nejkratším možném termínu. Podstatné jsou proto skladové zásoby a logistika. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 22.3.2018
Výborná dostupnost, široký sortiment
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme. Velice si Vašeho hodnocení vážíme. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 15.3.2018
+ rychle vyrizeni objednavky

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení na Heurece. Vždy se nažíme objednávku vyřídit co nejrychleji. I příště uděláme vše pro vaši 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 5.3.2018
+ Rychlost, spolehlivost, ochota poradit.

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že jste byla s našimi službami spokojena. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 23.1.2018
Dodani dle objednavky a terminu.
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Spokojený zkazník je naším cílem. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 2.1.2018
+ rychlé vyřízení objednávka

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Rychle a dobře vyřízené objednávky jsou pro nás na prvním místě. I příště uděláme vše pro vaši 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 18.12.2017
spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Velice nás těší Vaše spokojenost i čas věnovaný tomuto hodnocení. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 4.12.2017
Jsem maximálně spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme maximum pro Vaši spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 2.12.2017
+ Rychlost vyrizeni.

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Vaše hodnocení nás velice těší. Děláme maximum pro co nejrychlejší expedici objednávek. Děkujeme za Vaše hodnocení. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 6.11.2017
+ Po příjemném telefonátu do obchodu zboží hned objednáno a druhý den doručeno.

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro vaši 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 8.10.2017
+ Možnost parkování
+ Skromnější prodejna

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
velice děkujeme za Vaše hodnocení. I podnět k modernizaci prodejních prostor. Prodejna by měla být na přelomu roku modernizována. Jakub Křeček, EKOTERM

Stránka 5 z 7 , položek celkem: 136