Hodnocení obchodu

5,0 146 hodnocení
Přidat hodnocení
5
140x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.3.2018
+ rychlé vyřízení i dodání

spokojenost,rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme, za hodnocení 100%. Velice se snažíme, aby bylo zboží dodáno v co nejkratším možném termínu. Podstatné jsou proto skladové zásoby a logistika. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 22.3.2018
Výborná dostupnost, široký sortiment
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme. Velice si Vašeho hodnocení vážíme. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 15.3.2018
+ rychle vyrizeni objednavky

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení na Heurece. Vždy se nažíme objednávku vyřídit co nejrychleji. I příště uděláme vše pro vaši 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 5.3.2018
+ Rychlost, spolehlivost, ochota poradit.

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že jste byla s našimi službami spokojena. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 23.1.2018
Dodani dle objednavky a terminu.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Spokojený zkazník je naším cílem. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 2.1.2018
+ rychlé vyřízení objednávka

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Rychle a dobře vyřízené objednávky jsou pro nás na prvním místě. I příště uděláme vše pro vaši 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 18.12.2017
spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Velice nás těší Vaše spokojenost i čas věnovaný tomuto hodnocení. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 4.12.2017
Jsem maximálně spokojená.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme maximum pro Vaši spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 2.12.2017
+ Rychlost vyrizeni.

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Vaše hodnocení nás velice těší. Děláme maximum pro co nejrychlejší expedici objednávek. Děkujeme za Vaše hodnocení. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 6.11.2017
+ Po příjemném telefonátu do obchodu zboží hned objednáno a druhý den doručeno.

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro vaši 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 8.10.2017
+ Možnost parkování
+ Skromnější prodejna

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
velice děkujeme za Vaše hodnocení. I podnět k modernizaci prodejních prostor. Prodejna by měla být na přelomu roku modernizována. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 19.3.2017
+ bezvadný zákaznický servis a vstřícnost
- nemá

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro Vaší 100% spokojenost. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 11.2.2017
+ snadný výběr, rychlost dodání
- žádné nevidím

zkuste a uvidíte!
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
velice děkujeme za vaše hodnocení a vážíme si Vaší 100% spokojenosti. I příště se postaráme o Váš spokojený nákup. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 27.1.2017
+ Zboží, které jsem jinde nenašel

Zboží které jsem jinde nenašel
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaši recenzi našeho e-shopu. Velice nás těší Vaše spokojenost a i příště uděláme vše, abyste byl na 100% spokojen. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 15.1.2017
+ Jedna z dobrych veci je platna kartou
- Nema

Velmi dobry obchod,ktery je dlouho na trhu a jsou to odbornici...
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těšíme se na další kontakt s Vámi. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 3.12.2016
+ Rychlost a kvalita

Byl jsem mile překvapen.... jste profíci a proto není co řešit Díky a doporučuji všem
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice si vážíme vaší spokojenosti a uděláme vše proto, abyste byl spokojen i příště. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 3.11.2016
+ nemohu posoudit
- nejsu slabiny

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 29.10.2016
+ sortiment, rychlost

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 9.9.2016
+ Dobré ceny.
+ Spokojenost.

Pro toho, kdo nezná Břevnov,je obtížně k dohledání(a to žiju v Praze 80 let) - Bělohorská je hodně dlouhá.Na webu by mohl být uveden název stanice tramvaje. Trefil jsem jen díky ochotné telefonické navigaci vaší zaměstnankyně. Tímto jí ještě jednou děkuju za vstřícnost!
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Moc nás těší, že jsme udělali vše pro Vaši spokojenost. Detailnější popis adresy je již v kontaktním emailu při volbě osobního odběru. Děkujeme za možnost našeho zlepšení.
Avatar autora | 9.8.2016
Obchod můžu všem jenom doporučit
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Velice děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro vaší spokojenost.

Stránka 6 z 8 , položek celkem: 147