Hodnocení obchodu

5,0 154 hodnocení
Přidat hodnocení
5
148x
4
6x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.2.2017
+ snadný výběr, rychlost dodání
- žádné nevidím

zkuste a uvidíte!
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
velice děkujeme za vaše hodnocení a vážíme si Vaší 100% spokojenosti. I příště se postaráme o Váš spokojený nákup. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 27.1.2017
+ Zboží, které jsem jinde nenašel

Zboží které jsem jinde nenašel
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za Vaši recenzi našeho e-shopu. Velice nás těší Vaše spokojenost a i příště uděláme vše, abyste byl na 100% spokojen. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 15.1.2017
+ Jedna z dobrych veci je platna kartou
- Nema

Velmi dobry obchod,ktery je dlouho na trhu a jsou to odbornici...
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi ceníme. Těšíme se na další kontakt s Vámi. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 3.12.2016
+ Rychlost a kvalita

Byl jsem mile překvapen.... jste profíci a proto není co řešit Díky a doporučuji všem
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice si vážíme vaší spokojenosti a uděláme vše proto, abyste byl spokojen i příště. Jakub Křeček, EKOTERM
Avatar autora | 3.11.2016
+ nemohu posoudit
- nejsu slabiny

Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 29.10.2016
+ sortiment, rychlost

Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 9.9.2016
+ Dobré ceny.
+ Spokojenost.

Pro toho, kdo nezná Břevnov,je obtížně k dohledání(a to žiju v Praze 80 let) - Bělohorská je hodně dlouhá.Na webu by mohl být uveden název stanice tramvaje. Trefil jsem jen díky ochotné telefonické navigaci vaší zaměstnankyně. Tímto jí ještě jednou děkuju za vstřícnost!
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení. Moc nás těší, že jsme udělali vše pro Vaši spokojenost. Detailnější popis adresy je již v kontaktním emailu při volbě osobního odběru. Děkujeme za možnost našeho zlepšení.
Avatar autora | 9.8.2016
Obchod můžu všem jenom doporučit
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Velice děkujeme za Vaše hodnocení. I příště uděláme vše pro vaší spokojenost.
Avatar autora | 30.6.2016
+ super cena

Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme.
Avatar autora | 21.6.2016
Rychlost dodání.
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme. Snažíme se vždy objednávky vyřizovat co nejrychleji.
Avatar autora | 14.1.2016
rychtik
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme. Budeme se těšit na další kontakt s Vámi.
Avatar autora | 19.12.2015
Na poprvé spokojenost. Zboží funkční. Mohu doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme. Uděláme i příště vše pro Vaší spokojenost.
Avatar autora | 11.10.2015
+ Kvalitní zboží
- nenalezl jsem

vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Velice děkujeme za vaše kladné hodnocení.
Avatar autora | 30.9.2015
+ ochota poradit mi s výběrem po telefonu

už podruhé jsem spokojená
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme a těšíme se na další kontakt s Vámi.
Avatar autora | 27.9.2015
+ rychlost
- nemá

perfektní
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme. Vaše spokojenost nás těší.
Avatar autora | 23.5.2015
+ velký sortiment náhradních dílů
+ našel jsem co jsem hledal a za dobrou cenu
- na dokladech bylo uveden datum doručení 14.5.

s nákupem jsem spokojen vše proběhlo bez problémů obchod doporučuji jsem spokojen
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za Vaše hodnocení a jistě i příště uděláme Vše pro Vaši spokojenost. Termín 14.5. bylo datum expedice. Doručeno bylo 15.5.
Avatar autora | 16.5.2015
- Tezko hledatelna adresa

Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za Vaši připomínku. V současné době pracujeme na lepším označení ve vyhledavačích a navigacích.
Avatar autora | 23.10.2014
+ vše
- dopravu zboží

doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme. Moc si toho vážíme.
Avatar autora | 22.9.2014
+ spolehlivost
+ rychlost
+ komunikace
+ široký sortiment
- nic

dobrý obchod. Byl jsem spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkejeme. Vaše spokojenost nás těší.
Avatar autora | 5.9.2014
+ velikost obchodu
- -

Dobrý
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Velice děkujeme.

Stránka 7 z 8 , položek celkem: 155